17. září 2018

Představujeme kandidáty do obecního zastupitelstva Jaroměře 2018

Vážení občané Města Jaroměř, Dovolte, abychom vám představili kandidátní listinu pro volby do zastupitelstva konané ve dnech 5. a 6. října 2018 za Občanskou demokratickou stranu (ODS).

Je složena nejen z řad členů ODS, ale i z mnoha kandidátů bez politické příslušnosti. Při sestavování listiny jsme si dali záležet na tom, aby byla složena ze slušných a morálně bezúhonných lidí, kteří zastupují jednotlivé části našeho města a kteří již v současnosti mnoho pro své spoluobčany vykonávají, byť v nepolitických funkcích.

Naleznete v ní jak zástupce z řad podnikatelů, kteří svými menšími či většími firmami přispívají k ekonomickému růstu města a kteří poskytují mnoho pracovních příležitostí, ale i kandidáty, jež jsou živnostníky, běžnými zaměstnanci či státními zaměstnanci. Své místo má i student či důchodce.

Když se na jednotlivá jména kandidátů podrobně podíváte, naleznete v nich ty, kteří aktivně podporují ve městě kulturu (např. Ravelin XIV., Uměleckou kolonii Bastion IV, divadlo atd.) sport (např. atletiku, tenis či volejbal), práci s dětmi a mládeží (organizace dětských dnů, táborů, soutěží nebo výuku jazyků) nebo životní prostředí (městská zeleň, rybaření apod.).

Občanská demokratická strana stojí na liberálně-konzervativní myšlence, která klade důraz na osobní i ekonomické svobody, ale zároveň zdůrazňuje hodnoty jako je úcta k tradicím, rodině či národní hrdost.

V programu ODS pro naše město se tyto myšlenky projevují v konkrétních věcech, které se dotýkají každodenního života našich obyvatel.

Děkujeme vám za důvěru a budeme se těšit na vaši podporu.

ing. Jiří Slánský

předseda místního sdružení ODS Jaroměř
kandidát č. 5 do komunálních voleb 2018