Ing. Stanislav Hutař

radní města

náměstí 8. května 1
675 55  Hrotovice
Česká republika

Životopis

Narodil jsem se 7. října 1967 v Třebíči. Mládí jsem prožil v  Bačicích u Hrotovic. Po absolvování gymnázia v Moravských Budějovicích  jsem vystudoval Provozně-ekonomickou  fakultu Vysoké školy zemědělské v Brně (dnešní Mendelova univerzita), obor provoz a ekonomika zemědělství . V roce 1996 jsem se s rodinou přestěhoval do Hrotovic, kde pracuji jako ekonom a vedoucí účetní kanceláře, kterou provozuji spolu se svou manželkou Renatou. Kancelář vlastníme již 23 let. Nyní je umístěna na zámku v Hrotovicích a má celkem 10 zaměstnanců.

Jsem ženatý a mám tři syny. Nejstarší Stanislav jde v mých šlépějích a studuje ekonomii na Mendelově univerzitě, prostřední  Vojěch  Technické lyceum v Třebíči a nejmladší Matěj je žákem základní školy v Hrotovicích.

K mým velkým zálibám patří sledování sportu (dva synové hrají fotbal), cestování, příroda a historie.

Od roku 2005 jsem členem Občanské demokratické strany, za kterou jsem se v roce 2006 stal zastupitelem Hrotovic. Již třetí volební období vykonávám funkci člena rady města a předsedy finančního výboru zastupitelstva města Hrotovice.

Proč kandiduji

Kraj Vysočina je mým domovem. Chtěl bych se v zastupitelstvu, případně v komisích nebo výborech Kraje Vysočina věnovat problematice rozpočtu a ekonomiky kraje . Chtěl bych tak využít svoje vzdělání a více než dvacetiletou praxi v oboru ekonomie a komunální politiky.