5. září 2022

Tradice a budoucnost pro silné Chabry

Vážení a milí Chaberáci,

máme za sebou čtyři roky práce, z toho tři a půl ve vedení Chaber, a řadu dobrých výsledků ve všech oblastech, které byly v naší kompetenci. Poctivě jsme pracovali a spolupracovali při hledání rozumných řešení. Velkou část našeho programu „Tradice a budoucnost – silné Dolní Chabry“ jsme splnili! Zůstalo ale několik projektů, na které potřebujeme více času.

ODS svůj program plní a nikdy neslibuje vzdušné zámky ani nic, co nemůže splnit. Jsme tradiční politickou stranou se všemi plusy a minusy. Působíme ve všech úrovních politiky a díky tomu se můžeme vždy spolehlivě opřít o své spojence, kterými je náš domácí tým Praha 8, celopražská ODS a také kolegové na celostátní úrovni.

Proto s mottem „Tradice a budoucnost pro silné Chabry“ pokračujeme.

Co Vám ale slíbit mohu? Jako lídr kandidátky ODS nabízím dobrou službu Chabrům a Chaberákům, slušnost, kompetentnost, férovost a morální integritu. V Chabrech žiji s rodinou více než 25 let, záleží mi na nich a jsou mou srdcovkou. Bylo mi ctí pro Chabry uplynulé čtyři roky pracovat a rád bych spolu se svými kolegy pokračoval v tom, co jsme zahájili. Chabry mají dlouhou historii a bohaté dědictví po předcích, které musíme zachovat a dobře o ně pečovat. Jsme součástí Prahy, která se rozvíjí, a já bych rád přispěl k tomu, aby byl tento rozvoj rozumně vyvážený a aby nové projekty měly hlavu a patu. Chtěl bych také pomoci vzniku nových sportovišť, dalšímu rozvoji sportu a volnočasových aktivit.

Naše kandidátka je tvořena osobnostmi ze všech částí Chaber, různorodého profesního i věkového spektra. Jsou to kompetentní lidé, kteří jsou úspěšní ve svých profesích a jsou připraveni využít svých znalostí a zkušeností ve prospěch naší městské části. Řada našich kandidátů svoji kompetenci osvědčila i v minulých volebních obdobích. Chceme, aby se Chabry, tak jak je známe, v Praze neztratily, rozumně se rozvíjely a fungovaly, jak mají, a aby se nám zde dobře žilo.

Chcete-li, aby Chabry vedli odpovědní a kompetentní lidé, kteří mají odvahu a schopnost zařídit vše potřebné pro náš dobrý a spokojený život, a aby naše městská část vzkvétala, volte ty, kteří se o to umějí postarat. Bez spolehlivých spojenců na osmičkové, pražské a celostátní úrovni to však nejde.

Volte proto srdcem a rozumem a volte celý náš tým ODS! Volte č. 4.

S úctou Váš

Milan Golas

Volební program níže ke stažení.