9. září 2014

Pro Hradecko a Novobydžovsko na 100 procent

Hradec Králové - Představení volební kampaně kandidáta do Senátu ve volebním obvodě č. 45 Ing. Oldřicha Vlasáka se konalo v úterý 9. září 2014 v historické radnici čp. 1 na Velkém náměstí v Hradci Králové.

 
 
Mezi letošními kandidáty do Senátu ve volebním obvodě č. 45 (Hradecko a Novobydžovsko) najdeme širokou paletu politiků. Svébytné postavení mezi nimi má ovšem pravicový kandidát Oldřich Vlasák. Lidé ho mají stále v paměti jako úspěšného primátora Hradce Králové, který město dobře znal a dokázal ho v mnoha ohledech nastartovat. Díky zkušenostem z Hradce Králové se brzo stal také „starostou všech starostů“, když dlouhé roky předsedal celostátnímu Svazu měst a obcí. Díky letům stráveným v čele této organizace sdružující starosty obcí všech velikostí dobře zná i starosti menších měst a vesnic. Platí o něm proto, že by jistě nebyl jen senátorem pro krajské město, ale pomoci by dokázal i venkovské části obvodu. 
 
Na základě úspěchů v boji za zájmy obcí, jejich občanů a starostů se Oldřich Vlasák stal také zástupcem České republiky v Evropském parlamentu a jako jeden z mála Čechů se zde dokázal prosadit, když byl zvolen jeho místopředsedou. 
 
„Moje předvolební kampaň nezačíná až nyní, pár týdnů před volbami. Domnívám se, 
že prací, kterou jsem odváděl v Evropském parlamentu nejen na pozici jeho místopředsedy, ale také v jeho regionálním výboru a jako zástupce Svazu měst a obcí ČR, přinesla své ovoce, což oceňují i představitelé našich obcí a měst. Jistě to nejsou jen planá slova, která starostové pronášejí při téměř každodenních rozhovorech, které s nimi vedu v rámci návštěv jejich radnic. Snažím se navštívit nejen větší města a jejich obyvatele, ale i ty nejmenší vesnice v senátním obvodu. Tato kontaktní kampaň je důležitá, proto jsem na ni soustředil všechny své síly. Moje předvolební kampaň je finančně skromná, snažím se držet při zemi a kromě billboardů, plakátů či auta s označením senátní kampaně toho již více nechystám,“ uvedl kandidát za ODS Ing. Oldřich Vlasák a doplnil, že pokud by byl ve volbách úspěšný, práci senátora by se věnoval na 100 %, protože by na rozdíl od většiny svých protikandidátů nevykonával již žádnou jinou profesi.
 
 
Oldřich Vlasák na tiskové konferenci představil médiím mimo jiné také svůj předvolební spot. Kandidát do Senátu PČR Ing. Oldřich Vlasák má velikou podporu od řady osobností, i tyto je možné nalézt na jeho webové stránce.
Ing. Oldřich Vlasák

kandidát ODS do Senátu
člen výkonné rady
zastupitel statutárního města
člen regionální rady