28. února 2013

Den s premiérem, ministry a náměstky na Vysočině

Petr Nečas: Bez neziskovek to nejde

V mnoha oblastech se stát bez neziskového sektoru neobejde, zmínil mimo jiné během své páteční návštěvy Kraje Vysočina premiér a předseda ODS Petr Nečas; uvedl to během polední debaty s asi čtyřicítkou zástupců neziskových organizací z regionu potom, co navštívil domov pro seniory Stříbrné terasy.

 
Miroslava Němcová: Odmítám nový zákon o obcích

Nový zákon o obcích, v jeho aktuálně navržené podobě, ODS nepodpoří – ujistila starosty během své návštěvy Kraje Vysočina místopředsedkyně ODS a předsedkyně Poslanecké sněmovny Miroslava Němcová.

 
Zbyněk Stanjura: Ministr dopravy řešil na Vysočině modernizaci D1 a podpořil obchvat Havlíčkova Brodu

Ministr dopravy Zbyněk Stanjura dnes navštívil kraj Vysočina. Nečekala jej pouze pracovní jednání, ale i prohlídka staveb v terénu. Ministr spolu s generálním ředitelem Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) Davidem Čermákem jednali v regionu také o modernizaci dálnice D1.

 
František Mikeš: Zrychlíme komise rozdělující finance na kulturu

Rychlejší práci komisí, které rozdělují finance pro živou kulturu nebo památky, zmínil v pátek na Vysočině během svého setkání s představiteli kulturních organizací z regionu František Mikeš, náměstek ministryně kultury.

 
Financování vysokých škol a regionálního školství hlavní témata návštěvy Evy Bartoňové v Jihlavě

Jednání o financování vysokých škol a regionálního školství patřila k hlavním tématům pracovní návštěvy Evy Bartoňové, náměstkyně ministra školství, mládeže a tělovýchovy na Vysoké škole polytechnické a Soukromé vyšší odborné škole sociální v Jihlavě.

 
RNDr. Petr Nečas

poslanec PČR
člen regionální rady
předseda strany

Štítky:
Petr Nečas