13. října 2016

Podpořte naše kandidáty do Senátu ve 2. kole voleb

Podpořte naše kandidáty do Senátu ve 2. kole voleb již tento pátek a tuto sobotu.

Tomáš Jirsa - senátní obvod 10, Český Krumlov

Být více než dvacet let starostou, to není žádná náhoda. Navíc v tak krásném a navštěvovaném městě jako je Hluboká nad Vltavou. Tomáš Jirsa dělá pro město a celý region hodně, ale kromě toho je úspěšným senátorem, který dokáže prosadit dobré projekty. Jeho rozumný a kompetentní hlas nesmí v Senátu chybět, ať už se bude mluvit o Šumavě nebo o obraně naší země. Prosím přijďte v pátek či v sobotu ve volebním obvodu č. 10 Český Krumlov podpořit Tomáše Jirsu!

 

Jiří Oberfalzer - senátní obvod 16, Beroun

Není asi moc politiků, kteří napsali a namluvili pohádky. Jiří Oberfalzer ano, konkrétně o obrech, což s jeho jménem nemá určitě nic společného J. Ukazuje to ale, že umí brát věci s nadhledem. A takových lidí je v politice potřeba jako soli. Jiří Oberfalzer, uvážlivý, věcný a úspěšný senátor kandiduje v senátním obvodu č. 16 Beroun. Přijďte mu prosím v pátek nebo v sobotu dát ve druhém kole svůj hlas!

 

Veronika Vrecionová - senátní obvod 28, Mělník

Za Veronikou Vrecionovou je v Senátu vidět spousta práce. Udělala toho hodně pro rozvoj venkova a hospodářství. Nezavírá se někde v kanceláři v Praze, mnoho let byla úspěšnou starostkou, přesně ví, co lidé ve volebním obvodu č. 28 Mělník potřebují. A my potřebujeme lidi, jako je Veronika, v Senátu, aby hájili naše zájmy. Nespoléhejte na ostatní, každý hlas se počítá, přijďte ji prosím ve druhém kole tento pátek a sobotu volit!

 

 

Jan Machač - senátní obvod 49, Blansko

Jan Machač je úspěšný lékař, který pomohl mnoha lidem. Má zkušenosti z komunální politiky, starost o veřejné věci je pro něj důležitá. Je to člověk s jasnými názory, životní zkušeností a tahem na branku, takové v Senátu všichni potřebujeme. Nenechte za sebe rozhodovat druhé, přijďte prosím v pátek nebo v sobotu volit v obvodu č. 49 Blansko a dejte svůj hlas dr. Machačovi!

 

 

Miloš Vystrčil - senátní obvod 52, Jihlava

Málokdo toho udělal pro Vysočinu tolik jako Miloš Vystrčil. Jako starosta Telče, jako úspěšný hejtman a samozřejmě jako senátor. Každý vám o něm řekne, že je to slušný, rovný a obětavý člověk – a to se po tolika letech v politice stane málokomu ;-). Miloš Vystrčil dobře rozumí tomu, co dělá, je věcný a kompetentní, o problémech zbytečně nemluví, on je řeší. Senát by byl bez něj horší. Neponechejte nic náhodě, váš hlas má zásadní význam, přijďte podpořit Miloše Vystrčila ve volebním obvodu č. 52 Jihlava tento pátek nebo sobotu ve druhém kole senátních voleb!

 

Zdeněk Nytra - senátní obvod 70, Ostrava-město

Zdeněk Nytra, velitel hasičů a úspěšný komunální politik, dobře ví, co to znamená pracovat pro lidi. Bude vaše zájmy dobře hájit v Senátu. Přijďte ho podpořit v rozhodujícím druhém kole ve volebním obvodu č. 70 Ostrava-město!

Petr Fiala

předseda strany

Štítky:
tisková zpráva