Marek Tvrz

*1994

Politická příslušnost: ODS

Životopis

• Marek Tvrz se narodil 20. září 1994 v královském městě Rakovník. Svoji studijní dráhu zahájil na 3. Základní škole v Rakovníku, aby následně v květnu 2014 složil maturitní zkoušku na Masasykově obchodní akademii v Rakovníku.Od září 2014 nastoupil na Univerzitu Karlovu, kde studuje obor Sociologie a sociální politika.
  • Do Občanské demokratické strany vstoupil v říjnu 2013, kdy ODS nebyla v dobré kondici po pádu Nečasovy vlády. V rámci ODS je členem místní rady ODS, oblastní rady ODS a pravidelným delegátem regionálnímu sněmu či kongresu ODS.
  • Mezi jeho hlavní koníčky patří sport (aktivně trénuje mládež v SK Rakovník, z.s. a tým dívek v FK Rakovník, z. s.), posezení s přáteli a zájem o společenské dění. Kromě studia také dlouhodobě pracuje. V současné době se živí jako OSVČ v oblasti sportu a také cestovního ruchu.
  • V současné době je funkčním členem představenstva fotbalového klubu SK Rakovník, z. s. a od roku 2013 nepřetržitým členem sportovní komise (poradního orgánu rady města v Rakovníku).

Články (2)