Jakub Rejzek

Povolání: prezident Výboru nezávislého ICT průmyslu, manažer, konzultant výstavby inženýrských sítí
*1978

Politická příslušnost: ODS

Životopis

Jakub Rejzek

Místo narození: Praha

Občanství: Česká republika

Kontaktní údaje: 727 938 968

E-mail: jakub.rejzek@me.com

Adresa: Vrátkov 116, 282 01, Český Brod

Praxe:

2018 - dosud: členem pracovní skupiny CEPT Konference evropských správ pošt a telekomunikací SE19 pro regulaci spektra.

2015 – dosud: prezident Výboru nezávislého ICT průmyslu, z.s., asociace podnikatelů poskytující služby elektronických komunikací. Asociace se zabývá regulací v telekomunikacích a legislativou spojenou s výstavbou a provozem infrastruktury v České republice.

2008 – dosud: konzultant v oboru elektronických komunikací, jejich plánování a výstavby, pořadadtel konferencí pro podnikatele v oboru a zástupce měst a obcí.

2014 – 2016: CTO, a později CEO ISP Alliance a.s.. CEO odpovědný za chod společnosti. ISP Alliance a.s. agreguje služby podnikatelům v elektronických komunikacích.

2005–2014 ALCOMA a.s., na pozici vedoucí tuzemského obchodu u největšího českého producenta radioreleových spojů. Business development, rozvoj technické podpory a marketingu. Projekční návrhy telekomunikačních sítí pro zákazníky společnosti. Práce na návrzích telekomunikačních zařízení.  Provádění školení výstavby pro české operátory, zejména regionální.

2011 – 2014 – ALCOMA a.s. senior trade manager pro Irsko a Velkou Británii

2007 – stále – spoluzakladatel a předseda organizačního výboru serie konferencí Kam Kráčí telekomunikační sítě

Vzdělání:

2017 – dosud Studium právního oboru právo v podnikání a veřejné správě, UJAK

2006 – 2008 Vyšší ekonomická škola, obor management.

2003 – 2006 RPJ International s.r.o. - obchodně – technická činnost, projekty, prodej a dodávky technologických celků.

2000 – 2006 OSVČ, servisní a poradenská činnost

1998 – 1999 Základní vojenská služba, radarová a spojovací technika

1994 – 1998 Střední technická škola, obor elektronické řízení a sítě

Znalosti a dovednosti:

Anglický jazyk: plynulá každodenní komunikace

Německý jazyk: základní komunikace

Ruský jazyk: základní komunikace

Chorvatský jazyk: základní komunikace

Projekce a výstavba telekomunikačních sítí, legislativa výstavby, regulace

Články (1)