Pavel Moravec

Povolání: sochař, provozovatel kina
*1986

Přispět na kampaň

Politická příslušnost: BEZPP

Životopis

Jmenuji se Pavel Moravec, je mi 27 let.
Jsem  sochař,  živnostník,  zastupitel  města  Hořicekde také  žiji a provozuji kino.  Jako občan chci žít ve státě, kde se mi vyplatí být slušný. Jako politik toho dosáhnu tím, že nikdy nevyměním své zásady za osobní prospěch. Jako sochař dávám kameni novou tvář. Česká politika nutně potřebuje nové tváře, nabízím Vám tu svoji.

Narodil jsem se 6. července 1986 v Hořicích. Mám  čtyři sourozence,  jednu sestru a tři bratry.  Doposud jsem svobodný.        V  roce  2006  jsem studium  na SPŠ kamenické a sochařské v Hořicích ukončil maturitou a záhy plný ideálů vstoupil do Občanské demokratické strany. V prostředí politiky jsem se ze svého idealistického náhledu na svět vyléčil poměrně rychle. Velmi brzy jsem si uvědomil, že politika je kompromisech a ostrých loktech, který je zapotřebí k tomu, abych mohl prosadit svoji ideu, či veřejně prezentovat názor. Nidky jsem neztrácel nasazení a nepolevil jsem ani při neúspěších. V letech 2008-2010 jsem studoval na Vysoké škole Cevro institu v Praze politologii a mezinárodní vztahy. Nyní působím jako zastupitel města Hořice, kde často aktivně vystupuji na jeho jednání. Od roku 2012 se svým společníkem provozuji Biograf na Špici v Hořicích a moc dobře vím, že i v neziskové organizaci se dá kvalitně a vyrovnaně hospodařit.

V předčasných volbách 25. a 26. října budou voliči rozhodovat o směřování České republiky v příštích čtyřech letech. Stojím pevně za svým a jsem vždy připraven diskutovat s každým, kdo o to bude stát!