7. dubna 2017

„UKLIĎME ROKYCANY, UKLIĎME STRÁŇ“

„UKLIĎME ROKYCANY, UKLIĎME STRÁŇ“

 

Místní sdružení ODS Rokycany a Jan Šašek, místostarosta města Rokycany a krajský zastupitel, si Vás srdečně dovolují pozvat na letošní dobrovolnickou úklidovou akci „UKLIĎME ROKYCANY, UKLIĎME STRÁŇ“, která se uskuteční v sobotu 8. dubna 2017 se srazem ve 09:00 hodin na parkovišti před městským koupalištěm v Rokycanech.

 

„Protože nám není lhostejné prostředí města, ve kterém žijeme, rozhodli jsme se připojit k celorepublikové dobrovolnické akci „Ukliďme svět, ukliďme Česko“, jejímž cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. Cílem naší úklidové akce bude uklidit rozsáhlé a nádherné přírodní území Stráně (Husových sadů),“ připojuje podrobnosti k připravované akci místostarosta města Rokycany a krajský zastupitel Jan Šašek.

 

Účastníci by měli být vybaveni pracovními rukavicemi a vhodnou obuví do terénu. Dostatečný počet pytlů na pochůzkový úklid i sběr objemnějšího množství odpadu bude zajištěn. Po skončení, cca v 11:00 hodin, bude připraveno občerstvení a uspořádán táborák s opékáním špekáčků.

 

„Lepší než žehrat nad tím, že je někde nepořádek, je sejít se se sousedy a své město uklidit. Chcete aktivně pomoci uklidit naše město? Připojte se! Každý, kdo přiloží ruku k dílu, je vítán. Udělat dobrý skutek, nejen pro přírodu, ale i pro sousedy, pro své děti, pro čisté životní prostředí, pro svůj pocit odpovědnosti tak může opravdu každý,“ doplňuje pozvání za organizátory Jan Šašek.

 

Místní sdružení ODS Rokycany se společně s místostarostou města Rokycany Janem Šaškem aktivně zapojilo do této celorepublikové akci již v loňském roce, kdy cílem úklidové akce bylo uklizení nepořádku v širším okolí řeky Klabavy od mostu v Pražské ulici až za tenisové kurty. Účastníci akce loni sesbírali množství odpadků, které naplnilo osm velkých igelitových pytlů.