5. října 2016

Analýza složení Vašeho těla na InBody 230

Místní sdružení ODS Rokycany a Jan Šašek, místostarosta města Rokycany, krajský zastupitel a volební lídr ODS za Rokycansko Vás srdečně zvou na akci „Analýza složení Vašeho těla na InBody 230 – Opakované měření“, které se uskuteční ve středu 5. října 2016 od 16:00 do 18:00 hodin v salónku č. 3 v Sokolovně v Rokycanech. Měření bude opětovně zdarma.

„Každý účastník získá díky tomuto přístroji podrobné informace o svém těle. Například hmotnosti, množství kosterního svalstva, tuku v těle či vody, hodnoty BMI, rozložení svaloviny v těle či doporučený denní příjem kalorií. Naměřené výsledky bude s účastníky individuálně opětovně konzultovat výživová poradkyně Eva Kratochvílová, která odborně poradí, jak výsledky číst a jak případně změnit životní styl,“ doplňuje podrobnosti Jan Šašek, volební lídr ODS za Rokycansko a předseda Oblastního sdružení ODS Rokycany.

Mohou přijít nově příchozí, i ti, který se nechali změřit na prvním měření v červenci letošního roku, a porovnat tak hodnoty od minula. „Měřením chceme přispět v rámci prevence k řešení problémů s obezitou, svalovou disproporcí, metabolickým syndromem či dalšími zdravotními komplikacemi, které vedou k mnoha civilizačním chorobám. Správnou výživou, pohybem i relaxací lze totiž ovlivnit kvalitu našeho života,“ připomíná výživová poradkyně a členka Místního sdružení ODS Rokycany Eva Kratochvílová.

Přístroj dokáže přesně změřit děti, starší jedince, sportovce i velmi obézní lidi, což u jiných typů není možné. Pro každého jednotlivce je možné následně stanovit vhodné složení stravy, její množství a to vše v kombinaci s přiměřeným pohybem.

Mgr. Jan Šašek

předseda OS ODS Rokycany