13. prosince 2023

ODS Radotín: Krásné svátky plné pohody a úspěšný start do nového roku!

(Radotínské noviny) Reakce na téma: Co popřejete Radotínu a jeho obyvatelům k Vánocům i do nového roku? A jaký byl vaším pohledem rok 2023?

Všem obyvatelům Radotína přejeme klidné a radostné Vánoce! Velkým dárkem pro naši městskou část je nová výpravní budova na nádraží. Otevře se v půlce prosince a její interiér vypadá opravdu pěkně. Její uvedení do provozu udělá pomyslnou tečku za modernizací železnice, která u nás probíhala v podobě viditelných stavebních činností od března 2020. Cestující si užijí moderní zázemí, v zimě na svůj vlak počkají ve vyhřátých prostorách nové budovy.

Chceme všem obyvatelům poděkovat, že k někdy komplikovaným podmínkám spojeným s rekonstrukcí trati, podchodů a veškerého zázemí přistoupili většinou s porozuměním. I když se často ozývaly hlasy hledající nedostatky na této na Radotín obří stavební akci, nakonec všichni vidí, jakého zlepšení jsme se dočkali. Cestování vlakem se posunulo na zcela jinou úroveň, včetně bezbariérového přístupu. I když nás samozřejmě mrzí různá zpoždění a problémy na trati, kterou rekonstrukce teprve čeká.

Nadále se ukazuje, že radotínští obyvatelé mohou být na svou městskou část právem hrdí. Život v Radotíně se neustále posouvá k lepšímu a my věříme, že tomu nebude jinak ani v novém roce 2024.

Přejeme vám úspěšný start do nového roku a ještě jednou klidné vánoční svátky!

Zastupitelé Městské části Praha 16 za Občanskou demokratickou stranu

Štítky:
komentář