4. listopadu 2021

ODS Radotín: Dobrý signál pro Radotín

(Noviny Prahy 16) Reakce na téma: Jak hodnotíte výsledky voleb do Poslanecké sněmovny?

Čeští voliči dali najevo, že Andrej Babiš a jeho hnutí nemá co dělat ve vládě naší země. Radotínští voliči projevili ještě větší vůli po změně. Volit v naší městské části přišlo téměř 75 procent voličů, což považujeme za skvělý signál. Samozřejmě nás těší především úspěch koalice Spolu, v níž je ODS hlavní hybnou silou. Radotínští voliči dali vítězné koalici dokonce 42procentní podporu. I my vám za vaše hlasy děkujeme!

Pro fungování naší městské části je vítězství demokratické koalice velmi důležité. Nežijeme ve vzduchoprázdnu, ale našimi partnery jsou hlavní město Praha a potom už přímo stát. Čím lépe bude řízený, tím máme větší šanci na lepší život i my tady v Radotíně. Před novou vládou přitom stojí složité úkoly spojené aktuálně s růstem cen elektřiny a plynu, s koronavirem, konsolidovat bude zapotřebí státní rozpočet, se kterým Babišova vláda nenakládala zodpovědně. Finance státu přitom souvisejí i s naším hospodařením. Dobře vedená ekonomika se projeví pozitivně také v rozpočtu hlavního města, na který je napojený rozpočet Radotína. Zodpovědně vedený stát tak přinese ovoce i občanům naší městské části.

Věříme, že nová vláda bude zastávat stejné hodnoty, jaké uctíváme dlouhodobě i my v Radotíně. Těšíme se na transparentní a zodpovědné postupy, na férový přístup ke všem sociálním skupinám obyvatel. A také na odliv demagogie a populismu, které vrcholnou politiku v posledních letech bohužel citelně provázejí. Neméně důležité je, že už nebudou destruovány instituce, které mají chránit demokracii a právo v této zemi.

Zastupitelé Městské části Praha 16 za Občanskou demokratickou stranu

Štítky:
komentář