10. října 2018

V Radotíně jsou s vedením radnice spokojeni

(TV Praha) Již počtvrté obhájil post starosty Prahy 16 Karel Hanzlík. S výsledkem voleb jsou spokojeni také místní obyvatelé, kteří si práce starosty velmi váží.

Jednoznačným vítězem letošních komunálních voleb v Praze 16 se stala s více jak 72% ODS. Podle slov starosty Karla Hanzlíka stojí za volebním výsledkem především lokální patriotismus.

"Lidé vidí, že je za námi vidět dlouhodobě velice kvalitní práce. Že věci, které slibujeme, dotahujeme do zdárného konce, že sledujeme i potřeby, které je nutné flexibilně řešit, ať je to navyšování kapacity mateřské školy, základní školy, řešení protipovodňových opatření, které jsou u nás velmi důležité tím, že jsme na břehu řeky Berounky, která není regulovaná. Řešíme i vyžití občanů v podobě velice pestrého a bohatého kulturně-společenského života. Dokončujeme stavbu krytého bazénu. A tak bych mohl hovořit dále a dále," řekl Karel Hanzlík, starosta MČ Praha 16.

Slova starosty potvrzují sami obyvatelé Radotína. Ti jsou s výsledky voleb a prací starosty spokojeni.

Do nového volebního období má starosta a jeho tým hned několik priorit.

"Je to např. dokončení technické vybavenosti. Ona se tedy začíná teď realizovat, takže abychom organizačně tuto stavbu koordinovali tak, aby měla co nejmenší dopad na omezení v místě žijících občanů. Další prioritou je dobudování protipovodňových opatření, která jsou ještě v určitých lokalitách potřeba postavit, především v oblasti Rymáně," řekl Karel Hanzlík.

Velkou výzvou pro radnici je také zahájení revitalizace centra Radotín, které by mělo zásadním způsobem změnit podobu centrální části Radotína.

celá reportáž ke shlédnutí na: https://prahatv.eu/zpravy/praha/praha-16/8524/v-radotine-jsou-s-vedenim-radnice-spokojeni

Mgr. Karel Hanzlík

starosta MČ Praha 16