20. září 2018

Renátě věřím!

(Pravá 5) Prahu 5 mám rád pro její rozmanitost a pestrost. Vždycky mě ohromí pohled na Prokopské a Dalejské údolí, rád se procházím parkem Cibulka. Se zájmem však také sleduji stavební ruch, který revitalizuje „zapomenutá“ území Prahy 5. Pamatujete si ještě, jak vypadal průmyslový Anděl? Byli jste se podívat na novou Waltrovku? Viděli jste projekt Smíchov City, který přemění smíchovské drážní pozemky, či projekt Zlatého lihovaru? Na Praze 5 oceňuji, že se nezakonzervovala, nezahleděla do svého obrazu, ale byť se dynamicky rozvíjí, velmi pečlivě se stará o životní úroveň svých občanů a o jistoty, které k ní neodmyslitelně patří.

Zdánlivě se to zdá být jednoduché. Co běžně občan řeší? Potřebuje se snadno a rychle dostat do práce, mít dostupnou školku a školu pro své děti, mít možnost pohodlně nakoupit, „zaskočit“ jednoduše k doktorovi, vždy „poblíž“ zaparkovat, zasportovat si i zajít do divadla či se jen tak bezpečně procházet čistými ulicemi. Proto na změny, jež Prahu 5 provázejí, musí navazovat plán, který minimálně udrží komfort služeb a míru jistot jejím občanům, ať starousedlíkům, tak novým rezidentům. Je k tomu třeba strategického myšlení, schopnosti vedení a řízení, organizačních schopností a empatie vůči potřebám všech generací občanů. To vše by měli splňovat lidé, kteří budou následující roky řídit radnici Prahy 5. Dovolím si vám dát tip pro letošní volby – paní Renátu Zajíčkovou. Tato velmi energická dáma mě přesvědčila o tom, že je vhodnou kandidátkou na starostku Prahy 5. Je to žena s noblesou a schopná manažerka – založila a vede přes 12 let velmi úspěšné a žádané Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů. Znám ji jako ženu rozhodnou a vlídnou, která umí naslouchat a zná problémy Prahy 5, proto jí věřím. Chcete-li pomoci po mnoha letech ženě do čela radnice, chcete-li volit Renátu Zajíčkovou, pak volte ODS. Jen tak bude mít paní Renáta dostatek prostoru pro svou práci ve prospěch vaší Prahy 5.

Prosím, dejte svůj hlas a silný mandát Renátě Zajíčkové tím, že zakřížkujete tým ODS Praha 5.

Prosím, dejte svůj hlas i ODS pro volby do zastupitelstva hlavního města Prahy, jejíž kandidátku mám tu čest vést. Jen tak se budou moci opět realizovat potřebné a dlouhodobě odkládané projekty nejen na Praze 5, ale také v celé Praze.

V úctě váš

doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc., kandidát na primátora hlavního města Prahy