28. února 2017

Pražská ODS vysílá do voleb silný tým!

(www.odspraha.cz) Oblíbená starostka Prahy 2 a poslankyně Jana Černochová, předseda pražské ODS Filip Humplík a bývalý ředitel sítě gymnázií PORG Václav Klaus ml., to je první trojice kandidátní listiny občanských demokratů v Praze.

„Chceme být nadějí pro všechny lidi u nás, kteří chtějí žít ve svobodě. Pro všechny, kteří odmítají další a další zásahy státu do našich každodenních životů. Chceme, aby naše země byla bezpečná a prosperovala,“ řekla jednička pražské kandidátky Jana Černochová.

První trojici kandidátů doplní na dalších místech kandidátní listiny zkušený poslanec Marek Benda, šéfka kontrolního výboru pražského magistrátu Jaroslava Janderová a bývalý primátor Bohuslav Svoboda.

„Pražská kandidátka je plná výrazných osobností. Troufám si tvrdit, že v Praze nabízíme ze všech stran ten nejsilnější tým, ve kterém si každý z pravicových voličů může nalézt své oblíbené osobnosti,“ řekl k pražské kandidátní listině ODS předseda občanských demokratů Petr Fiala.

Pražská ODS se chce v Poslanecké sněmovně zaměřit i na řešení problémů, které trápí Pražany. „Praha trpí nespravedlivým rozpočtovým určením daní i neschopností státu konečně dostavět Pražský okruh. To se musí změnit,“ přibližuje pražská témata voleb dvojka na kandidátce ODS Filip Humplík.

Klíčovým tématem voleb bude podle pražských občanských demokratů střet o svobodu. „Chceme lidem vrátit jejich zemi. Věříme totiž, že bohatství vzniká z práce a ne z vládních dotací a pobídek. Stát má lidem sloužit a ne kontrolovat a řídit jejich životy,“ uzavírá trojka na pražské kandidátce ODS Václav Klaus ml.