19. září 2020

Je to schválně načasované, atmosféra houstne. Ani sudy mužného nápoje nám nepomohou

(www.prazskypatriot.cz) Jedna z vlastností Andreje Babiše je zvlášť nechutná: své chyby svádí na ostatní, lže, kudy chodí. Do lží a podezřelých machinací neváhá zaplést vlastní děti.

Za pátek byla u nás potvrzena nákaza covid-19 u více než 3 tisíc osob. Když byly na jaře podobné počty v jiných zemích, premiér je mistroval, jak totálně situaci nezvládají.

Teď od něj slyšíme: zvládáme to, nestrašte, je to vážné, krizový štáb rozhodně nesvolám, krizový štáb svolám. Je to jako scéna z filmu Limonádový Joe: „Pal, nepal, pal …" Zatímco ve filmu houstl v báru dým a Tornádo Lou popíjela whisky, u nás houstne atmosféra a ani sudy toho mužného nápoje nám nepomohou.

Zbabělý premiér vše svádí na občany. Prý v létě povolili v disciplíně. Sám se na začátku prázdnin vytahoval, jak pro nás osobně dojednal otevření hranic do Chorvatska, Slovinska. Odejel do Středomoří a posílal odtud „čau lidem" žánrové obrázky. On za nic nemůže.

Teď se mu čínský virus vymkl z rukou. Je to jistě schválně načasované, nějaká antibabiš kampaň, která ho má poškodit před volbami. To jediné ho zajímá.

Co z toho plyne pro nás?

Buď mu to ve volbách spočítáme, nebo budou platit jeho upravená volební hesla:

ČR, nejrizikovější země? Zařízeno!

ČR, největší poškození ekonomiky v historii? Splněno!

ČR pod vedením Andreje Babiše v rozkladu! Ukázaná platí!

Komentář vyšel na serveru Pražský patriot.

Miroslava Němcová

poslankyně PČR