31. srpna 2013

ODS by do sněmovních voleb měla vést Němcová, řekla Praha západ

Občanské demokraty by do předčasných voleb do Poslanecké sněmovny měla vést Miroslava Němcová – shodl se na tom oblastní sněm ODS Praha-západ. Ten také přijal usnesení, ve kterém na lídra středočeské kandidátky nominuje ekonoma Jana Skopečka, předsedu sousední berounské oblasti.

„ODS na Praze-západ chce, aby nás do sněmovních voleb vedla Miroslava Němcová,“ shrnul závěry oblastního sněmu Michael Pánek, předseda Oblastního sdružení ODS Praha-západ a starosta města Dobřichovice. „Kampaň bude intenzivní a potřebujeme v ní osobnosti formátu Miroslavy Němcové,“ dodává Michael Pánek.

Pro ODS na Praze-západ to byl její teprve první sněm poté, co oblast dostala od vedení strany znovu licenci. Ta byla odebrána předchozímu vedení Prahy-západ kvůli netrasparentnímu náborů členů. Nové vedení oblasti Praha-západ se snaží v maximální míře využít úspěšné komunální politiky z ODS. „Rychlá obnova ODS na Praze-západ je důležitá zejména s ohledem na celostátní politickou situaci. Je potřeba spojit všechny síly k zastavení nástupu komunistů a eurosocialistů k moci. Jedině liberální politika nízkých daní a ekonomické stability zabezpečí každému zaměstnání a nezávislost na sociálních dávkách,“ dodává Roman Jandík, místopředseda sdružení a zároveň místostarosta města Roztoky.

Štítky:
tisková zpráva