Antonín Falta

Povolání: student
*1997

Politická příslušnost: ODS

Životopis

Antonín Falta - se narodil v roce 1997 v Náchodě. Po úspěšném dokončení gymnazijních studií v jeho rodném městě se stal studentem magisterského oboru Právo a právní věda na Masarykově univerzitě v Brně. Právnímu odvětví se dlouhodobě věnuje i v jeho profesním životě, zejména v rámci Falta Consulting s.r.o. - společnosti zaměřené mimo jiné na mimosoudní vyjednávání a mediace ve sféře obchodněprávních vztahů.

V oblasti politiky se Antonín začal aktivně angažovat již v 19 letech a po kandidatuře v komunálních volbách se stal členem ODS. I přes relativně krátkou dobu jeho stranického působení stihl prokázat aktivní a zodpovědný přístup k politice, například spoluzaložením místního sdružení ODS v České Skalici.

Během právnické kariéry by se Antonín rád orientoval na advokacii v oblasti zdravotnického práva. Nejen v tomto oboru momentálně získává praxi díky pozici asistenta advokátní kanceláři. Na zdravotnictví a jeho optimalizaci by se chtěl výrazně zaměřit i v rámci jeho politického působení, a to nejen v Královehradeckém kraji.