6. června 2013

Výzva pro dobrovolníky pro odstraňování následků povodní

Obyvatelé měst a obcí podél rozvodněných řek potřebují rychlou dobrovolnickou pomoc. ODS má jako hlavní vládní strana zodpovědnost za koordinaci odstraňování následků povodně na celostátní úrovni, součástí naší solidární pomoci by ale měla být i konkrétní pomoc našich členů a příznivců.

Nabízíme Vám proto několik konkrétních možností, jak se zapojit do odstraňování následků povodní tam, kde je to nejvíc potřeba.

Pokud se chcete jako dobrovolník zapojit do odstraňování povodňových škod, kontaktujte prosím regionálního manažera: Renata Svatošová , e-mail: region.ustecky@ods.cz , telefon: 603 489 877 a uveďte své jméno, telefonní číslo a dny, kdy se chcete do prací zapojit. Případně prosím upřesněte lokalitu, kde chcete pomoci. Abychom mohli zajistit rychlou a účinnou pomoc, prosíme o tyto informace nejpozději do zítřka, tedy do čtvrtka 6. 6. do 24:00.

Následně Vás bude kontaktovat regionální manažer ODS přímo ze zasažené oblasti, který s Vámi domluví detaily ohledně Vaší pomoci. V případě většího zájmu dobrovolníků z jedné lokality jsme připraveni zajistit odvoz, případně další.

Pokud chcete pomoci, ale nemáte možnost nabídnout přímo pomocnou ruku, můžete zvážit finanční dar například na povodňové konto organizace Člověk v tísni s číslem 72027202/0300 nebo SMS ve tvaru "DMS SOSPOVODNE" na číslo 877 77 v ceně 30 Kč. Dar si můžete odečíst z daní.

Čerstvé informace o opatřeních prosazovaných ODS na celostátní úrovni na odstranění povodňových škod můžete najít na www.ods.cz nebo na www.facebook.com/ods.cz.

Mgr. Jan Kočí

hlavní manažer ODS