22. prosince 2020

Lídrem kandidátky do Poslanecké sněmovny za středočeskou ODS bude Jan Skopeček

(www.ods.cz/region.stredocesky) V pondělí 21. prosince proběhlo zasedání regionální rady středočeské ODS, která měla nominovat svého lídra do podzimních voleb do Poslanecké sněmovny. Všichni přítomní členové regionální rady se jednomyslně shodli na nominaci poslance a předsedy středočeské ODS Jana Skopečka.

Moc si vážím důvěry a velké podpory ze strany kolegů ze středočeské ODS. Věřím, že se nejen mně, ale i kandidátům ODS a koaličním partnerům KDU-ČSL a TOP09 podaří v podzimních volbách dosáhnout co nejlepšího výsledku. Naše země potřebuje změnu k lepšímu. Potřebujeme vrátit prázdné, marketingové a populistické politice konečně obsah a řešit skutečně problémy lidí. Místo chaotických opatření potřebujeme promyšlenou, rozumnou politiku. Navíc ve Středočeském kraji kandiduje sám symbol chaosu – premiér Babiš. O to větší je má motivace uspět, a přispět tak ke změně ve vedení našeho státu, říká poslanec a lídr kandidátky Jan Skopeček.

Stejně jako doposud budu v politice hájit nízké daně, co nejméně byrokracie a regulací ze strany státu, rozumnou, nepodlézavou politiku vůči EU a tradiční hodnoty. Doufám, že předvolební kampaň snad dovolí epidemiologická situace uskutečnit tak, aby bylo možné se setkávat a mluvit s lidmi ze všech koutů Středočeského kraje. Chci s voliči komunikovat co nejvíce napřímo, nikoliv jen prostřednictvím kamer, reklam a plakátů, dodává lídr kandidátky Skopeček.