29. listopadu 2017

Jan Bureš byl zvolen novým předsedou Oblastního sdružení ODS Karlovy Vary

Krajský radní Jan Bureš se stal novým předsedou Oblastního sdružení ODS Karlovy Vary. Rozhodl o tom středeční oblastní sněm. Ve funkci nahradil Janu Milivojevičovou, která byla předsedkyní v předchozích dvou letech a funkci již neobhajovala.

Jana Milivojevičová spolu René Weisem pak byli zvoleni místopředsedy oblastního sdružení. V oblastní radě pak tuto trojici doplní:

Antonín Březina (Abertamy), Petr Dohnal (Karlovy Vary), Petr Dolejš (Nová Role), Jaromír Fejt (Žlutice), Gustav Hošťálek (Dalovice), František Chlupáč (Bochov), Martin Klepal (Teplá), Karel Mika (Mírová), Tomáš Nesrsta (Karlovy Vary), Helena Ondrejková (Ostrov), René Roubík (Mírová), Dana Schwarzová (Nejdek), Ingeborg Štiková (Jáchymov) a Václav Vaněček (Žlutice).

 

Ing. Jan Bureš – 43 let. Aktuálně pracuje jako radní Karlovarského kraje pro oblast zdravotnictví. V minulosti působil jako dlouholetý starosta města Ostrov a poslanec. Členem ODS je od roku 1995. V současnosti má zároveň funkci předsedy Místního sdružení ODS Ostrov. Je ženatý, má dvě děti. Mezi své koníčky řadí historii. Je členem spolku ostrovských ostrostřelců.

Štítky:
tisková zpráva