28. února 2013

Premiér a ministři navštíví v pátek Vysočinu

Premiér a předseda ODS Petr Nečas navštíví spolu s některými ministry a náměstky občanských demokratů v pátek Kraj Vysočina. V programu mají návštěvy několika měst a setkání se starosty, šéfy neziskových organizací, zástupci státních institucí a s voliči a členy ODS.

 
„Ministři ODS v mé vládě vyjíždějí na krajská setkání pravidelně. Vysvětlujeme na nich politiku vlády a hlavně je to pro nás zásadní zdroj návrhů pro další vládní práci,“ vysvětluje premiér a předseda ODS Petr Nečas.
 
Premiér Petr Nečas spolu s předsedkyní Poslanecké sněmovny a místopředsedkyní ODS Miroslavou Němcovou v Jihlavě mimo jiné navštíví dům pro seniory a zúčastní se diskuse se zástupci nevládních neziskových organizací.
 
Ministr spravedlnosti a místopředseda ODS Pavel Blažek navštíví mimo jiné pobočky Krajského soudu a Probační a mediační služby. Ministr dopravy Zbyněk Stanjura se například na místě seznámí s problematikou plánovaného obchvatu Havlíčkova Brodu.
 
Náměstkyně ministra školství Eva Bartoňová zavítá na Vysokou školu polytechnickou a Soukromou vyšší odbornou školu sociální v Jihlavě. Náměstek ministryně kultury František Mikeš se zúčastní besedy ke kultuře na Vysočině. Součástí návštěvy jsou setkání se členy ODS, starosty a podnikateli.