12. září 2022

Na Zbraslavi kandidujeme SPOLEČNĚ

(SPOLEČNĚ PRO ZBRASLAV) Občanská demokratická strana a TOP 09 spojily své síly, aby přinesly na Zbraslav změnu. Všichni vidíme, jak Zbraslav v porovnání s ostatními městskými částmi zaostává. Projekty jsou realizovány chaoticky a bez koncepce. Chceme posunout Zbraslav správným směrem a vytvořit plán rozvoje, který z ní konečně udělá moderní část Prahy.

Nejsme slepencem místních zájmových skupin, které se snaží udržet u moci nebo se k ní naopak dostat. Společně pro Zbraslav je zde pro všechny občany bez rozdílu. I pro ty, kteří nejsou součástí místních struktur. Vážíme si činnosti místních spolků a chceme je v jejich aktivitách nadále podporovat, ale také požadujeme, aby investiční politika radnice sledovala dlouhodobou koncepci.

Jsme koalicí demokratických stran, a tak jsou pro nás principy demokracie zcela zásadní – i na komunální úrovni. Naše politické působení považujeme za službu obci, a ne za možnost přivýdělku. Prosazujeme, aby se debata o dalším směřování naší městské části nevedla jen na uzavřené radnici. Naší prioritou je těsný vztah s Vámi, zbraslavskými občany – ať už v online prostoru, nebo na pravidelných setkáních.

Zbraslav není nezávislá na zbytku Prahy. Spousta našich problémů přesahuje hranice městské části a musí být řešena na celopražské nebo i celostátní úrovni. Naše strany mají své zástupce na všech úrovních. Se stranickými kolegy se setkáváme a spolupracujeme na zlepšení Prahy i Česka. Společně chceme zlepšit i Zbraslav.