16. září 2020

Pravá 5 - září 2020

(Pravá 5) Vydání k senátním volbám 2020.

Vážení voliči ODS,

do rukou se Vám dostává Pravá Pětka, která přináší vedle aktualit z Prahy 5 i rozhovory s třemi zajímavými osobnostmi.

Rozhovor s Milošem Vystrčilem, který převzal pomyslnou štafetu po Jaroslavu Kuberovi v pozici předsedy Senátu a svou cestou na Tchaj-wan dokázal něco, co se českému politikovi dlouho nepodařilo, a to vzbudit pozornost a respekt nejen u nás, ale v celém světě.

Rozhovor s naší starostkou Renátou Zajíčkovou je nejen krátkým ohlédnutím za jejím ročním působením v čele městské části Praha 5, ale také jejím pohledem do budoucnosti.

Třetí osobností, kterou Vám v rozhovoru představujeme, je Michael Žantovský, společný kandidát ODS, TOP 09, STAN a SNK-ED v letošních senátních volbách. Jeho kandidatura v sobě nese několik poselství. Je to nejen zpráva o schopnosti demokratických stran od středu napravo nalézt shodu v tom, že je v naší zemi potřeba změnit současné politické uspořádání, ale také o tom, že ODS je dnes jedinou stranou, která nepřetržitě nese odkaz sametové revoluce, a osobnosti listopadu ’89 s ní neváhají spolupracovat. A poslední zprávou, která stojí za zmínku, je vlastní osobnost Michaela Žantovského. V jeho profesní i politické kariéře se prolíná prozápadní orientace a pravicové hodnoty se zkušeností, kultivovaností a politickou vyzrálostí. Michael Žantovský má schopnost spojovat lidi i politické strany. Věříme, že v senátních volbách uspěje a posílí tak tu část Senátu, která bude i nadále bránit svobodu jednotlivce a principy parlamentní demokracie.

„Žanťák“ je dobrá volba a společně s dalšími našimi kandidáty – Mirkou Němcovou a Eduardem Stehlíkem – by mohl výrazně posílit Senát pod vedením Miloše Vystrčila.

Věříme, že půjdete volit a nenecháte výsledky voleb v rukou ostatních.

Níže naleznete časopis ke stažení.

Štítky:
tisková zpráva