9. března 2018

Promarněná šance Miloše Zemana

(www.ods.cz/os.praha5) Jsem hrdý na své přátele, kteří ve svém volném čase, kterého moc nemají, udělají pozitivní věc pro tuto zemi a dokáží probudit občanskou společnost aby se postavila bolševizaci a demontáži právního státu této země, kterou někteří politici aktivně provádějí.

O to více mě bolí, že prezident, tj.vrcholný představitel mé země, a bez ohledu na mou volbu i můj prezident, ve svém projevu před svým druhým volebním obdobím, při vědomí, že už znovu být zvolen nemůže, neprokáže ani za mák své státnosti, kterou jistě za svou politickou kariéru nabyl a naopak pokračuje v polopolitických bojůvkách s neexistujícím vnitřním nepřítelem a útočí a mstí se všem, kdo mu zrovna nejsou po chuti.

Promarnil jste pane prezidente jedinečnou šanci národ sjednotit a zakopat příkopy a projevit shovívavost a vstřícnost vůči svým názorovým oponentům.

Nikdo vam už těch dalších pět let nevezme a o další volbu se ucházet nemůžete. Proč jste neprojevil trochu toho humanismu, jehož hlavním propagátorem byl prezident Masaryk, na jehož hrob tak okázale kráčíte a pokračujete na místo toho v politických pseudobojůvkach?

Jakub Blažek

člen místní rady Újezd
místopředseda komise obchodních aktivit na MČ Praha 5