1. června 2018

ODS Radotín: ODS schválila kandidátní listinu pro komunální volby

Vážení příznivci ODS Radotín, milí voliči, rok se s rokem sešel a opět se blíží volby do zastupitelstev měst a obcí. Ne jinak tomu bude 5. a 6. října 2018 i v Radotíně.

Je naší milou povinností představit Vám sestavu a pořadí kandidátů za Místní sdružení ODS Radotín, kteří se budou ucházet o Vaši přízeň.

Na volebním sněmu 4. dubna 2018 byl do čela kandidátní listiny jednomyslně zvolen všemi přítomnými členy současný starosta MČ Praha 16 Karel Hanzlík, jenž tak bude již po třetí obhajovat svůj post.

Jako dvojka byl zvolen a nominován současný místostarosta Miroslav Knotek, který má ve své gesci například oblast školství či sociální záležitosti.

Za touto dvojicí bude kandidovat Simona Baráková, velice oblíbená a úspěšná trenérka a učitelka z radotínské základní školy.

Jako v minulých letech se podařilo postavil zkušený tým pracovitých a prověřených lidí doplněný o několik nových tváří. Všichni se ať v minulosti a nebo současnosti zapojují do společenského života v řadě radotínských volnočasových organizací a poradních orgánech Rady MČ a Zastupitelstva MČ.

Štítky:
tisková zpráva