24. srpna 2018

Zahradou se ponesou melodie

(Naše Praha 5) V sobotu 8. září se v Kinského zahradě uskuteční nevšední kulturní zážitek. V místním parku vystoupí Pražský filmový orchestr, který od 17:00 hodin zahraje v rámci akce OPEN AIR KONCERT FILMOVÉ HUDBY známé filmové šlágry.

Původně se měl koncert pod širým nebem konat již 9. června, ale prudká bouře, která se přehnala nad metropolí, jeho konání znemožnila. "Zájem o vystoupení Pražského filmového orchestru byl obrovský. Proto radnice Prahy 5 přichází s náhradním termínem koncertu, kterým bychom se chtěli omluvit všem, kdo začátkem června přišli a zmokli. Nicméně v září jsou vítáni i ti, kdo první termín promeškali, je opravdu nač se těšit," zve na kulturní zážitek místostarosta Prahy 5 Lukáš Herold (ODS).
V Kinského zahradě mimo jiné zazní melodie z filmové heptalogie Harry Potter, z trilogie Pán prstenů, z kultovní série Star Wars. Chybět nebude hudba z bondovek nebo z velkofilmů, jako jsou Titanic či Jurský park. Vstup zdarma.

Lukáš Herold

místostarosta MČ Praha 5