6. září 2018

Není 5 jako “pětka”

Možná to nevíte, ale každé číslo je obdařeno jistým magickým nádechem tajemna. Něčím, co nás podvědomě přitahuje a nevědomky ovlivňuje. A netýká se to pouze čísel, která nám byla osudem přiřknuta při narození, ale naopak všech dosud známých, a to včetně jejich nepřeberných kombinací.

Numerologie nám v tomto případě říká, že číslo pět nejenom žije, ale hlavně je nositelem tužeb po svobodě, lásce, dobrodružství a v neposlední řadě potřebě se setkávat a komunikovat. 

No, budete se možná divit, ale svět čísel nelže. I přesto, že jsem skoro celý život bydlel v Praze 6, ženu (svou životní lásku) jsem potkal v Praze 5. Osud tomu tak chtěl, že mně očarovala nejenom její osoba, ale také místo, kde jsme se potkali.

Místo, které je k životu naprosto jedinečné. Místo, které je tlukoucím srdcem naší metropole a přesto s dostatkem oáz pro klid a rozjímání. Místo, jehož obyvatelé si cení občanských svobod, podnikání bez “velkého bratra”, zábavy a kosmopolitismu.

Věřím, že můj názor vám není cizí, stejně jako není cizí ODS. Straně, která je ochráncem občanských svobod a života bez cenzury.

Jakub Chromý

člen Oblastní rady ODS Praha 5
člen místní rady Košíře-Motol
kandidát ODS do ZMČ Praha 5

Štítky:
komentář