5. srpna 2018

Podpora podnikání je jednou z priorit

(www.ods.cz/os.praha5) V končícím zastupitelstvu jsem se primárně věnoval oblasti podpory podnikání, kde mám jasné cíle a vizi. Chci, aby Praha 5 byla pro podnikatele a řemeslníky přitažlivá, chci z ní udělat centrum inovací. Její jedinečná poloha, dostupnost, infrastruktura, členitost a vybavenost nám dává příležitost vytvořit z Prahy 5 to nejlepší místo pro podnikatele.

Proto ODS na Praze 5 přistupuje k podnikatelům s osvědčeným návodem: „To nejlepší, co může městská část pro podnikatele udělat, je nepřekážet.“ Neumíme zmírnit negativní následky vládních opatření na podnikatele. Co však umíme a děláme, jsou malé a konkrétní kroky, které posouvají naši městskou část mezi vyhledávané lokality pro podnikání.

Podnikatelé vytvářejí neoddiskutovatelné pozitivní hodnoty pro rozvoj naší městské části. Živnostníci, řemeslníci a malí podnikatelé jsou nenahraditelní a přitom tak zranitelní. Chtějí jen vymahatelnost práva, rovné podmínky a stabilní podnikatelské prostředí. My v ODS si jejich práce naopak vážíme a známe hodnotu, jakou pro společnost představují.

Ing. Martin Frélich

zastupitel městské části Praha 5
předseda Výboru podpory podnikání a EU fondů MČ Praha 5
předseda místního sdružení Košíře - Motol
místopředseda oblastního sdružení ODS Praha 5

Štítky:
komentář