17. září 2018

Chabry jsou Praha

Dolní Chabry jsou městská část Prahy. A my chceme, aby to tak zůstalo. Pevně doufám, že to místní občané také potvrdí v letošních volbách.

Dolní Chabry letos stojí před zásadním rozhodnutím.

Zda si zvolíme to, že Chabry jsou pevnou součástí celopražské politiky, zda naše problémy budou mít řádné zastání na magistrátu a my budeme mít silný mandát Chabry rozvíjet, nebo jestli chceme, aby naší radnici předsedalo místní uskupení, které na celopražské úrovni nemá zastání. Potřebujeme peníze na školu, podporu pro jednání o metropolitním plánu a možnost vyřešit celkovou kritickou dopravní situaci. A mnohé další. Tohle místní radnice sama prostě nezvládne.

Dívejme se reálně na svoji pozici – Chabry potřebují profesionální vedení a silného partnera, který zná naše problémy a pomůže nám je prosadit. Těší mě, že mohu letos stát v čele kandidátky ODS A NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI v Dolních Chabrech s podporou chaberského kandidáta do Senátu. Praha stojí o schopné a zkušené politiky. Náš tým je složen z lidí, kteří Chabry znají a pracují zodpovědně pro jejich blaho a budoucnost. Pracuji v zastupitelstvu již osm let. Ostatně veřejné finance jsou můj původní profesní obor. Jednám stále s kolegy z magistrátu, s dalšími odborníky a jsem také členkou sociální komise na Praze 8.

Cítím se být Chaberačkou celým svým srdcem. A právě proto podporuji kandidátku ODS A NEZÁVISLÝCH KANDIDÁTŮ.

Volte srdcem i rozumem.
Volte celý náš tým: ODS A NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI pro budoucnost Dolních Chaber v Praze. Volte č. 1.

Vaše

Barbora Floriánová

Barbora Floriánová

lídr ODS do ZMČ Praha - Dolní Chabry

Štítky:
komentář