21. října 2011

ODS spouští před kongresem nový web

Na novém webu, Facebooku a Twitteru se bude odehrávat online komunikace během sobotního 22. kongresu ODS. Větší prostor, který poskytuje jeho vstupní stránka videu, umožní zobrazovat videozáznamy kongresových vystoupení ve vyšším rozlišení. Zprávy a videozáznamy z 22. kongresu ODS budou přehledně seřazeny ve speciální rubrice přístupné přímo z hlavní stránky.

Nový web ODS je plně integrovaný s facebookem. Díky tomu si budou moci uživatelé vytvořit svůj uživatelský účet na webu ODS přímo prostřednictvím svého facebookového profilu. Nabízí také na jednom místě přehled blogů  představitelů a podporovatelů, kteří publikují na různých zpravodajských portálech. 
 
Oproti dosavadním stránkám obsahuje nový web rovněž ucelená programová témata občanských demokratů, ke kterým jsou přiřazeny související články a relevantní programové dokumenty. Nová rubrika aktuálních témat se věnuje klíčovým bodům momentální politiky občanských demokratů. Výraznější prostor dostala také prezentace e-shopu ODS, Listů ODS a kalendáře akcí.