22. srpna 2013

Martin Kuba a Miroslava Němcová se setkali se 150 královéhradeckými občanskými demokraty

Úřadující předseda Martin Kuba a místopředsedkyně strany Miroslava Němcová se ve čtvrtek setkali s bezmála 150 občanskými demokraty a příznivci strany z Královéhradecka. Debatu před blížícími se volbami do Poslanecké sněmovny moderoval Martin Puš, předseda Regionálního sdružení Královéhradecký kraj.

„V týmu s Miroslavou Němcovou každý reprezentujeme jinou tvář a jsem rád, že to dobře funguje. Rozhodně za Miroslavou Němcovou jako volebním lídrem do sněmovních voleb naplno stojím,“ zmínil Martin Kuba.

„V Poslanecké sněmovně nás bude jenom tolik, kolik společně zvládneme. Zvedněme hlavu a pojďme do toho," zdůraznila Miroslava Němcová. "Když si vzpomenu na to, jaké tu byly levicové vlády - Stanislav Gross, Vladimír Špidla anebo Bohuslav Sobotka coby ministr financí, který nás v době ekonomického růstu raketově zadlužil, co všechno prošustrovali, tak věřím, že voliči mají nad čím přemýšlet a že je případný termín voleb o dlouhém víkendu bude motivovat k tomu, aby věnovali pět minut volbám a šli volit." 

"Demokracie může dlouhodobě fungovat, jenom pokud je postavena na velkých politických stranách, které jsou na levé, nebo na pravé straně spektra a kolem nich jsou další strany malé. Udělejme všechno proto, abychom značku ODS uhájili a aby tyto volby byly první, kdy se ODS vrací tam, kam patří, to jest, aby měla třicet procent a pevně hájila zájmy pravicových voličů," zdůraznil Martin Kuba.