21. srpna 2013

Miroslava Němcová a Martin Kuba ve Zlíně: Program musí napsat celá strana

Úřadující předseda ODS Martin Kuba spolu s místopředsedkyní strany Miroslavou Němcovou ve středu mluvili se zhruba stovkou členů zlínského regionálního sdružení ODS, kteří se rozhodli v podvečer věnovat svůj čas setkání s vedením občanských demokratů; setkání moderoval předseda regionálního sdružení Zlínského kraje Libor Lukáš.

„Program nemůže být jenom naše idea nebo idea vedení. Musíme k němu dospět na setkání se členy, na interaktivních ideových konferencích. Naší hlavní chybou bylo, že program celé strany psalo několik lidí bez hluboké diskuze s členskou základnou,“ zmínil Martin Kuba jeden z hlavních důvodů, pro který v posledních měsících objíždí regiony České republiky, a připomněl také, že Zlín za poslední půlrok navštívil už potřetí.

„Pravicový volič by měl dobře promýšlet, co se stane, když k těmto volbám nepůjde,“ zmínila Miroslava Němcová. „Máme levicový Senát, levicového prezidenta, máme vládu jmenovanou Milošem Zemanem. Dnes je 21. srpna, výročí invaze sovětských vojsk do Československa, tak máme nad čím přemýšlet,“ dodává Miroslava Němcová.