11. března 2024

360° CNN Prima NEWS

(CNN Prima News) Ekologický aktivista Jan Rovenský by se podle místopředsedy Sněmovny Karla Havlíčka (ANO) měl omluvit za zveřejnění e-mailu od expremiéra Andreje Babiše (ANO). Uvedl to v pořadu 360° na CNN Prima NEWS. Havlíčkova žádost pobavila místopředsedu Poslanecké sněmovny Jana Skopečka (ODS), který ji označil za „neuvěřitelnou“.

Celou debatu s Janem Skopečkem můžete zhlédnout na CNN Prima News.

Podle Jana Skopečka je úsměvné, že Karel Havlíček z ANO požaduje pro Babiše omluvu. „Já bych nikdy nepouštěl soukromou korespondenci, přijde mi to mimo, ale taky mi přijde legrační, že pan místopředseda vyzývá ostatní, ať se omlouvají panu Babišovi,“ poznamenal místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Skopeček.

Zveřejněné vlákno obsahuje životopis, odkazy na články či zmínky o Lipavského dceři a údajné manželce, informoval web Novinky.cz. „Má děti?“ ptal se Babiš. Právě to nejvíce naštvalo Skopečka: „Myslím si, že jsou hranice, za které politika nemá jít, například právě děti a rodinný život,“ zdůraznil Jan Skopeček s tím, že děti by se do politiky neměly zatahovat.

Jan Skopeček

místopředseda Poslanecké sněmovny
místopředseda poslaneckého klubu ODS
poslanec PČR
ekonomický expert ODS
předseda ODS Hořovice