12. října 2021

Usnesení Výkonné rady ODS

(www.ods.cz) Usnesení Výkonné rady ODS

  • VR ODS děkuje všem voličům za podporu pro koalici SPOLU ve volbách. Oceňuje vůli voličů, kteří rozhodli o povolebním uspořádání Poslanecké sněmovny. Vedle úspěchu ODS v rámci koalice SPOLU je dobrou zprávou i odstavení komunistů po 30 letech od sametové revoluce z podílu na moci.

  • VR ODS děkuje všem svým kandidátům, členům a dobrovolníkům za obrovské úsilí a práci odvedenou před volbami pro vítězství hodnotové politiky.

  • VR ODS deklaruje pevné odhodlání, aby budoucí vláda přinesla slibovanou ZMĚNU – řešení skutečných problémů naší země a kroky, které nerozdělují, ale naopak sjednocují společnost. Cílem budoucí vlády je na prvním místě zastavení rychlého zadlužování státu, modernizace vzdělávání, ořezání zbytečné byrokracie, investice do infrastruktury a zlepšení dostupnosti bydlení. Důvěru voličů ve volbách vnímáme s pokorou jako unikátní příležitost pro Českou republiku, aby vytvořila lepší podmínky pro život svých občanů, modernizovala se a dál stavěla na hodnotách polistopadového vývoje.