1. června 2020

Roman Binder novým vedoucím mediálně analytického oddělení ODS

(www.ods.cz) ​​​​​​​Na pozici vedoucího mediálně analytického oddělení Občanské demokratické strany nastoupil Roman Binder. Do ODS přichází po 14 letech v PR agentuře AMI Communications, kde dosud vedl oddělení Průmyslu.

„Mým cílem je využít zkušenosti z privátního sektoru pro komunikaci Občanské demokratické strany, ať už v oblasti media relations, marketingu, tak přímé komunikace prostřednictvím sociálních sítí. V blízké době přede mnou a celým týmem stojí výzvy v podobě krajských a senátních voleb na podzim tohoto roku a následně o rok později volby parlamentní,“ říká Roman Binder.

Roman Binder vystudoval Politologii a Mezinárodní vztahy a evropská studia na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity. Následně 14 let působil v největší české PR agentuře AMI Communications, nejprve v oddělení Financí a následně Průmyslu, které posledních 7 let z pozice Senior Account Director vedl a staral se o komunikaci firem jako ČEZ, Liberty Ostrava, Accolade, Škoda Transportation, Zetor a mnoha dalších.

Kontakt:

Roman Binder
roman.binder@ods.cz
724 012 641

Štítky:
tisková zpráva