20. března 2018

Jaroslav Míth povede kandidátku ODS Prahy 4 do komunálních voleb

Občanská demokratická strana v Praze 4 je rozhodnuta vyhrát komunální volby a změnit Prahu 4 v dobře fungující město ve městě, kde bude vše, co občan potřebuje, a které bude inspirací pro ostatní městské části. Jejím kandidátem na starostu je Jaroslav Míth, dosavadní radní Prahy 4 pro školství.

„Naším cílem je probudit Prahu 4 z letargie a vytvořit z ní nejlepší místo pro život,“ uvedl Jaroslav Míth, vystudovaný ekonom, místopředseda pražské ODS, starosta Sokola Podolí a zdejší patriot. „Především chceme řešit problémy s dopravou a parkováním, plně si uvědomujeme, že zóny placeného stání nepřinášejí ani jedno nové parkovací místo a chceme prosadit budování parkovišť P+R a parkovacích domů.“

ODS Prahy 4 plánuje zásadní rozvoj veřejných prostranství a chce výrazně zlepšit úklid v ulicích a péči o veřejnou zeleň, kterou městské části dokáží na svém území zajistit lépe než hlavní město. K prioritám patří oživení Budějovického náměstí, z něhož se musí stát přirozené centrum Prahy 4, a zásadní zlepšení občanské vybavenosti, vždyť Praha 4 nemá v současnosti ani jedno kino.

„Naším cílem je v komunálních volbách v Praze 4 zvítězit a dát naší městské části jasně formulovanou a veřejnosti srozumitelnou dlouhodobou vizi, která naplní skutečné potřeby občanů. Praha 4 je dnes významným obchodním centrem, ale měla by být stejně důležitým společenským centrem,“ dodal Jaroslav Míth, aktivní politik a blogger komentující na svém blogu https://mith.blog.idnes.cz/ pravidelně aktuální politické dění.

Jaroslav Míth povede do komunálních voleb tým ODS Prahy 4 z pozice lídra. V čele kandidátky stanou další osobnosti z ODS. Jsou mezi nimi dvě ženy - Lucie Michková, členka Zastupitelstva městské části Praha 4, a podnikatelka Hana Horálková, a dva muži – současný místostarosta Prahy 4 Zdeněk Kovařík a manažer Patrik Opa.

 

 

 

Kontakt:

Ing. Jaroslav Míth

místopředseda OS ODS Praha 4

j.mith@seznam.cz

mobil: 737 201 744