15. května 2017

To není vládní krize, jen odstartovala volební kampaň

(Novinky.cz) Musím opět zopakovat, že nám tu čtyři roky vládla společná vláda Sobotky a Babiše, s podporou lidovců a v řadě ekologických a evropských otázek s podporou TOP 09. Tak se nějak nedokážu excitovat pro „obranu demokracie“ pod praporem těchhle pokrytců a dělat jim užitečného idiota.

 
Kde jste byli, svatouškové, když Sobotka s Babišem přijímali majetková přiznání, EET, zákaz kouření ve vlastní hospodě, zákaz zabíjaček, kontrolu topenišť, chození v reflexní vestě, zostřenou inkluzi a pamlskovou vyhlášku ve školách, fízlácké registry, kontrolu internetu a kontrolu myšlení? Mlčeli jste.
 
Když jsme se na rozdíl od Maďarů smířili s kvótami uprchlíků – chválili jste vládu jako proevropskou. Když se tu rozjela válka policistů Sobotkových a Babišových, fandili jste v novinách spíš těm druhým, že bojují proti korupci. Nebo se pletu?
 
Vesele jste spolu vládli, vyhrávali ve Sněmovně jedno hlasování za druhým a člověk při sledování vašich zákonů a skokovém růstu nadřazenosti státu nad občanem jen skřípal zuby (maximálně občas něco napsal).

Celý komentář Václava Klause ml. čtěte na serveru Novinky.cz

Václav Klaus ml.

expert pro školství