Mgr. Roman Křivánek

Povolání: ředitel krajské vzdělávací instituce
*1971

Přispět na kampaň

Politická příslušnost: ODS

Životopis

Narodil jsem se 17. 6. 1971 v Dačicích, od malička žiji v Jihlavě až doposud. Po absolvování gymnázia v Jihlavě jsem vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy Univerzity v Brně obor dějepis / občanská výchova. Pracoval jsem, jako učitel na SŠ a VOŠ Kraje Vysočina, posléze jako metodik SŠ při ŠÚ. Své zkušenosti jsem později zúročil na Pedagogickém centru Jihlava, jako zástupce ředitele, pokračoval, jako vedoucí Pedagogického centra Vysočina a aktuálně pracuji, jako ředitel Vysočina Education PO Kraje Vysočina, zařízení pro DVPP a SSŠ.

Jsem ženatý, mám dvě děti, dceru Vendulku a syny Viktorka. Dalším členem rodiny je pejsek Ben.

K mým velkým zálibám patří sport (florbal, tenis, stolní tenis, nohejbal, badminton atd.), cestování a rodina. Domluvím se anglicky, částečně německy a rusky.

Od roku 2004 jsem členem Občanské demokratické strany, za kterou pravidelně kandiduji, jak v komunálních, tak krajských volbách a pracuji v Komisi pro výchovu a vzdělávání SMJ a Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost ZK Vysočina.

Proč kandiduji

Dlouhodobě se věnuji oblasti vzdělávání a proto bych se chtěl nadále věnovat v komisích nebo výborech Kraje Vysočina právě této problematice.