Petr Svoboda

Povolání: hostinský
*1972

Přispět na kampaň

Politická příslušnost: ODS

Životopis

Jmenuji se Petr Svoboda, je mi 44 let.

Narodil jsem se v Ledči nad Sázavou, kde jsem strávil svá dětská léta. Po vystudování střední odborné školy elektrotechnické v Kolíně, jsem prošel několik zaměstnání – elektro, pivovarnictví, pohostinství.

Nyní vlastním restauraci známou pod názvem Hospoda u Čerta ve Vilémovicích u Ledče nad Sázavou, ve které zároveň i pracuji. Při práci mám možnost hovořit a konzultovat své názory s lidmi, kteří ke mně přicházejí na pohoštění. Jelikož má v poslední době čím dál více lidí levicové názory, snažím se s nimi hovořit o situaci v našem regionu i republice. Demokracie je velice křehká. Je potřeba si ji vážit a nadále dotvářet, i když to místy skřípe víc než dost.  A to je hlavní důvod, proč jsem vstoupil do ODS a kandiduji do krajského zastupitelstva jako jediný zástupce západní části okresu Havlíčkův Brod., což je Ledeč nad Sázavou, Světlá nad Sázavou a Golčův Jeníkov.

Kraj Vysočina je tak trochu opomíjený region, proto bych chtěl přiložit ruku k dílu a pomoci například při rozvoji mládežnického sportu, rozvoji turistického ruchu v závislosti na službách v našem kraji, při lepší koordinaci tvorby infrastruktury, efektivnějším využívání dotačních programů.

Mám dvacetiletého syna Matěje, toho času studujícího na univerzitě Univesriti College of Birmingham v Anglii.

 Mezi mé záliby patří sport (cyklistiky, triatlon, potápění, vysokohorská turistika, lyžování, skialpinismus), hudba – založil jsem rockové seskupení Devilem, kde hraji na elektrickou kytaru. Jsem členem lyžařského spolku v Ledči nad Sázavou.