17. října 2021

Partie CNN Prima News: Prezidentovi klid nikdo nebere, lidé okolo něj selhali a hrají svou zvláštní hru

(CNN Prima News) Situace kolem zdravotního stavu prezidenta republiky Miloše Zemana je nepřehledná. Může za to částečně i komunikace lidí z Kanceláře prezidenta republiky. Shodli se na tom hosté nedělní Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS. „Lidé kolem Miloše Zemana fatálně selhali," řekl místopředseda ODS Alexandr Vondra.

Celý rozhovor s Alexandrem Vondrou můžete zhlédnout na CNN Prima News.

„Ta věc má tři roviny, lidskou, politickou a ústavní. Lidé kolem Miloše Zemana fatálně selhali. Veřejnost má právo vědět alespoň základní věci, jak na tom prezident je,“ řekl v Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS Alexandr Vondra (ODS).

Podle něho musíme vědět alespoň pro toto období, zda je schopen vykonávat svůj úřad, jinak „se budeme muset zařídit jinak“. „Je velký rozdíl mezi prezidentem, který je nemocný, a lidmi kolem něj. Vypadá to, že kolem toho hrají nějakou vlastní hru,“ dodal místopředseda ODS.

Alexandr Vondra

místopředseda strany