17. června 2017

Bububu… Kdo nás oblbuje hybridní válkou a černou propagandou?

(iDNES.cz) Titul Ruský propagandista roku by měl získat někdo z trojice Juncker, Macron, Merkelová. Ne nějaký pisálek na obskurním webu.

Uprchlické kvóty nám jsou Bruselem vnucovány s jasným odkazem na zasílané miliony eur. Nikdo sice přesně neví, kolik z těch peněz jsme před tím do společné pokladny poslali my, ale to přece nevadí. Dostáváme peníze, tak bychom nejspíš měli mlčet. Brusel se tak chová jako pohádkový čert, co přijetí dotace považuje za úpis krví a teď si chce přijít pro dušičku - vnutit nám kvóty.

Proto, aby mohla v Dolní Lhotě vzniknout nová dlažba. Proto, aby kdesi jinde mohli postavit autobusové nádraží. Proto, aby byla postavena další nesmyslně předražená cyklostezka. Argumentování Evropské komise mělo několik fází. Nejprve soudruzi z Bruselu apelovali na soudržnost. Poté se snažili dojmout příběhy zdrchaných uprchlíků, a když ani to nepomohlo paličaté Čechy, Poláky a Maďary přesvědčit, přišlo na řadu vydírání a vyhrožování.

Ukázalo se to před asi 14 dny, kdy se o uprchlických kvótách opět hovořilo a bruselské elity zase vyhrožovaly. Česká republika údajně může skončit až před Evropským soudem. Je velká škoda, že v Česku vládne eurosocialistická vláda, která naoko uprchlické kvóty odmítá. Obávám se ale, že odpor premiéra Sobotky pramení pouze z obav, že by se voliči od ČSSD odvrátili pár měsíců před volbami ještě ve větší míře.

Ministr vnitra Chovanec před pár týdny tvrdil, že je proti přijetí kvót. Zároveň ale dodal něco velmi šokujícího. Místo uprchlických kvót bychom se prý měli „vyplatit“. Neskutečné. Proč bychom měli posílat do Bruselu peníze za to, že v Praze nechceme českou obdobu bruselského Molenbeeku, který je považován za semeniště muslimských teroristů v Evropě? Proč platit pokuty za to, že chceme žít v bezpečné zemi a podle našich pravidel?

Socialistický ministr tím vlastně naznačuje, že Praha je pouhým vazalem Bruselu a nemůže zastávat odlišné pozice než její „pán“. A co je neméně alarmující, Chovanec tím vlastně přiznává, že děláme něco špatně a proto musíme kajícně zaplatit pokutu. Jedinou odpovědí na výhrůžky Bruselu musí být okázalá ignorace. Evropská unie nemá žádné páky, jak nás silou přinutit k přijímání uprchlíků. To je třeba si uvědomit a podle toho konat.

Uprchlické kvóty jsou další ze série nesmyslů z dílny bruselských sociálních inženýrů. Jejich nešikovné prosazování navíc vypovídá mnohé o těch, kteří je vymysleli. Nevolám po vystoupení z Evropské unie, protože bychom se tak vystavili další zvůli Junckera a spol. To je ostatně vidět na vyjednávání s Velkou Británii, kterou chce Brusel vidět trpět. Takovou radost Evropské unii nedopřejme. Raději si dál trvejme na svém a další bruselské nesmysly tvrdě a bez váhání odmítejme. Oni s tímto neumí pracovat.

Zdroj: http://mith.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=608008

Štítky:
komentář