Ing. Jan Gardoň

Povolání: úředník
*1966

Politická příslušnost: BEZPP

Životopis

Narodil jsem se 25. 4. 1966 v Liberci, kde jsem absolvoval i základní školní docházku. Střední školu - gymnázium jsem vystudoval v Moravské Třebové a následně jsem vystudoval Vysokou vojenskou školu ve Vyškově – ženijní fakultu. Až do roku 1993 jsem působil na různých velitelských funkcích u 101. pontonové brigády v Kostelci nad Labem. Po skončení služebního poměru v armádě jsem se vrátil do Liberce, kde žiji dosud. Pracoval jsem jako technik a řidič u kamionové dopravy, 6 let jako zástupce velitele strážní směny ve Vazební věznici v Liberci a 7 let jako krizový pracovník na Oddělení krizového řízení Libereckého kraje. V současnosti pracuji jako obchodní zástupce vzdělávací společnosti Aperta v Liberci.

Do ODS jsem vstoupil v roce 2007. Jsem řadovým členem. Rád bych však využil své pracovní i životní zkušenosti a to především z oblasti bezpečnosti a pořádku a krizového řízení ve prospěch ODS a města.

Ve volném čase rád sportuji, jezdím na kole a věnuji se potápění, kde jsem členem a v současnosti i předsedou Vodní potápěčské a záchranné služby v Liberci. Pokud čas dovolí, rád si přečtu zajímavou knihu. Mými oblíbenými autory jsou Erich Maria Remarque a John Grisham.

Jsem ženatý a mám 1 dceru.