21. května 2013

Václav Klaus navštívil regionální ideovou konferenci jihočeské ODS

Na pozvání 1. místopředsedy ODS Martina Kuby přijel debatovat se členy ODS její zakladatel Václav Klaus

Jihočeská ODS se stala po dlouhé době první krajskou organizací ODS, která měla možnost uvítat zakladatele ODS Václava Klause na své regionální ideové konferenci. Více než 150 členů ODS diskutovalo v pondělní podvečer v salónku hotelu Clarion v Českých Budějovicích nejen s Václavem Klausem,ale i 1. místopředsedou ODS a ministrem Martinem Kubou, který vzácného hosta mezi členy jihočeské ODS pozval. Tématem konference byla zejména aktuální hospodářská a politická situace v ČR  v návaznosti na vývoj Evropské unie. O zájmu o tuto konferenci svědčila přítomnost i několika zástupců              z regionů střední Čechy, Vysočina, Prahy, Ústeckého či Plzeňského kraje. O tom, že myšlenky Václava Klause jsou mezi členy ODS stále živé svědčil i závěrečný aplaus ve stoje, kterému se zakladateli ODS Václavu Klausovi dostalo.