30. června 2018

Zbraslav

(Pravá 5) Zbraslav byla od nepaměti kulturním a historickým městem s hlubokou tradicí, bohužel její lesk a důležitost poslední desetiletí upadají....

Ukazuje se, že komunální politika není o jednotlivých stranách, ale o lidech, kteří mají chuť a schopnost nastavovat pozitivní změny a spravovat věci veřejné. Zbraslav neprosperuje, zůstává stát na místě. Je to dáno dlouhodobou rivalitou, rozhádaností mezi politickými subjekty a neschopností se domluvit na společném programu a pracovat ve prospěch Zbraslavi. Starostové na Zbraslavi mají krátkodobou životnost, vydrží maximálně jedno volební období. A tak s příchodem nových radních se po každých komunálních volbách mnoho věcí mění a připravené akce se zamítají. Toto není ku prospěchu Zbraslavi. ODS chce hrát aktivní roli v přípravě dlouhodobých perspektivních plánů rozvoje Zbraslavi, které vydrží déle než jedno volební období. Komunikace a konsenzus napříč politickým spektrem jsou jediné způsoby, jak toho docílit. Jedině tak lze dosáhnout dlouhodobé politiky rozvoje.

ODS Zbraslav prosazuje dlouhodobě stabilní a vyrovnaný rozpočet a bude pokračovat v nezadlužování městské části Zbraslav. Uděláme maximum pro zvýšení příjmu Zbraslavi z prostředků magistrátu, programů ministerstev a evropských fondů.

Naše volební kandidátka je složena jak ze členů ODS, tak z pravicově smýšlejících nestraníků, kteří jsou připraveni veřejně pracovat ku prospěchu celé Zbraslavi a jejích občanů.

David Macků

předseda MS ODS Zbraslav
lídr ODS do ZMČ Praha - Zbraslav

Štítky:
komentář