12. října 2018

Ohlédnutí za komunálními volbami 2018

Vážení voliči, příznivci ODS, i náhodní přicházející,
dovolím si malé ohlédnutí za letošními komunálními volbami v Satalicích. Předem ale velmi poděkuji všem, kteří ODS volili, a kteří se tak ztotožnili s naším programem i se složením kandidátní listiny. Vaší podpory si vážíme a velmi za ni děkujeme.

Nevyhráli jsme, ale ani jsme neprohráli. Oproti předcházejícím komunálním volbám jsme si při podobné volební účasti o téměř 300 hlasů polepšili. Ani to ale nestačilo na zisk více než jednoho zastupitelského mandátu. Přestože jsme získali o cca 50 % více hlasů než čtvrté hnutí ANO 2011, přepočtová metodika nám více hlasů v zastupitelstvu nepřiřkla.


Nedá se nic dělat, nezbývá než pokračovat v práci pro Satalice, a to výše zmíněnou jednou zastupitelskou rolí, případně dalšími činnostmi v odborných komisích zastupitelstva, například dopravní komisi. Oproti předcházejícímu období se však budeme snažit lépe komunikovat společná témata, dění a rozhodování radnice v mezidobí voleb prostřednictvím webových stránek i sociálních sítí, a budeme se snažit být pro spoluobčany více v kontaktu.

Za ODS Praha Satalice
Martin Höfler