17. září 2022

Představení kandidáta číslo 5

Radní Petr Šiška má na kandidátce ODS Radotín číslo 5. V profesním životě odborný poradce v oblasti veřejných zakázek zasedá už od roku 2010 v dopravní komisi. Duší sportovec a milovník divadla oceňuje neustálé zlepšování kvality života v Radotíně a v tomto směřování radnice chce i nadále pokračovat. Usiluje o systémová a technicky proveditelná řešení tranzitní a místní dopravy. Zároveň chce podpořit kulturní i společenské aktivity občanů.

Ing. Petr Šiška (59), číslo 5 na kandidátce ODS Radotín, se představuje:

Moje profese

Vystudoval jsem obor Automatizované systémy řízení na Českém vysokém učení technickém v Praze. Od roku 1991 podnikám v oblasti mezinárodní nákladní dopravy a od roku 2001 jsem také poradce a administrátor veřejných zakázek.

Moje zájmy

Mám rád sport, který ještě občas aktivně provozuji. Miluji divadlo a koncerty všech žánrů. Jsem nadšený děda malého vnuka a jsem hrdý na to, že moje rodina žije v domě postaveném svépomocí po revoluci na Viničkách.

Můj vztah k Radotínu

Byl jsem v 90. letech aktivní v místním volejbalovém oddílu a od roku 1985 také vedoucí letních táborů. Od roku 2010 zasedám v dopravní komisi a od roku 2020 jsem radním Městské části Praha 16, v gesci mám řešení veřejných zakázek a dopravy. Líbí se mi neustálé zlepšování kvality života v Radotíně a okolí a chci v úsilí radnice nadále pokračovat. Nadále bych rád řešil složité otázky dopravy. Navíc mám v úmyslu podpořit všechny formy kulturní a společenské aktivity občanů.

Petr Šiška

radní MČ Praha 16