19. září 2022

Představení kandidáta číslo 3

Dalo by se říct, že Simonu Barákovou není ani nutné v Radotíně představovat. Do voleb půjde tato známá učitelka, lakrosová trenérka a člověk, který se angažuje v pomoci potřebným, na kandidátce ODS Radotín s číslem 3. Poslední volební období absolvovala Simona Baráková v pozici neuvolněné radní. Jelikož se stará o sociální oblast radotínského života, ukázala své kvality během koronavirové epidemie, kde patřila k hlavním organizátorům pomoci. Podobnou roli sehrála při zvládání uprchlické vlny z Ukrajiny. Simona Baráková je velmi energická žena a ráda by ve vedení městské části pokračovala i v dalším období.

Bc. Simona Baráková (52), číslo 3 na kandidátce ODS Radotín, se představuje:

Moje profese

Vystudovala jsem speciální pedagogiku. Pracuji 30 let jako učitelka na prvním stupni, na zdejší základní škole učím již osm let.

Moje zájmy

K mým největším zájmům patří práce s dětmi a sport. Ráda chodím na koncerty a cestuji. Volný čas trávím nejraději s rodinou a přáteli.

Můj vztah k Radotínu

V Radotíně jsem se narodila a trvale zde bydlím. Mám tu celou svou rodinu a spoustu přátel. Jsem trenérkou lakrosu – mám na starost děti a ženy. Poslední volební období působím jako radní. Radotín je úžasné místo pro život. Práce s dětmi mi dělá velkou radost, stejně tak dobré vztahy s lidmi, sousedy, spoluobčany. Ráda bych se i nadále podílela na utváření komunitního života v naší městské části a věnovala se podpoře seniorů.

Simona Baráková

radní MČ Praha 16