15. září 2022

Představení kandidáta číslo 7

Pořadové číslo 7 na volební kandidátce přisoudil volební sněm Místního sdružení ODS Radotín Jakubu Marešovi. Přes své mládí patří mezi známé radotínské osobnosti – je hlavním vedoucím zdejšího oblíbeného turistického oddílu TOM a úspěšně hájí branku lakrosového týmu LCC. Vystudovaný hydrogeolog se chce věnovat především otázkám životního prostředí. „Lidé musí začít vracet přírodě to, co jim dává,“ říká Jakub Mareš.

Mgr. Jakub Mareš (28), číslo 7 na kandidátce ODS Radotín, se představuje:

Moje profese

Jsem Ph.D. studentem hydrologie na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy, kde bych také rád působil i po dokončení studia.

Moje zájmy

Mezi mé záliby patří především sport – kromě lakrosu také turistika a cyklistika. Dále rád rybařím a cestuji.

Můj vztah k Radotínu

Jsem dlouholetým brankářem lakrosu za LCC a hlavním vedoucím v Radotínském turistickém klubu. Líbí se mi poloha Radotína, kde je všechno dostupné a s přírodou za rohem. Chtěl bych se podílet zejména na zlepšování životního prostředí, což považuji v dnešní době za prioritu. Lidé musí začít vracet přírodě to, co jim dává.

Jakub Mareš

člen ODS Radotín